Over ons

Over CP-A

Control & Protection Automation is al meer dan 45 jaar actief als professionele systeemintegrator binnen industriële elektrische automatisatie.

Het is ons doel om nauw samen te werken met onze klanten en hun concurrentievermogen te vergroten door productieprocessen, prestaties en efficiëntie te verbeteren.

Onze kracht ligt bij onze medewerkers. CP-A is een hecht, enthousiast en dynamisch team van ervaren ingenieurs met een gedegen product- en proceskennis.

Ons bedrijf verzorgt een breed competentiegebied, altijd in combinatie met ‘state of the art’ oplossingen van vooraanstaande marktspelers en internationale partners

De kracht… Onze medewerkers

Respect voor elkaar en jezelf! Laten we onze kennis en expertise met elkaar delen. Samen voeren we het beter uit!

Technische uitdagingen op maat van de levensfase. Gaande van een supportrol tot technical lead of projectleider. Aan complexe technische uitdagingen geen gebrek. Afhankelijk van de situatie vinden we de juiste balans voor iedereen. De focus ligt op groei en ontwikkeling zowel persoonlijk als technisch. Werken kan bij de klant, vanuit onze kantoren of van thuis uit.

 

Greenfield-project?
Graag! Projectondersteuning & begeleiding van start tot einde.
Kennis en capactiteit?
“Engineering As A Service” vult dit graag in.

Geen afstand is te ver. Vanuit onze kantoren te Wilrijk, Lummen, Namen, Gent of Lyon (FR) faciliteren we een werkomgeving voor onze medewerkers en klanten. Waar klanten ons liever ter plaatse hebben maken we moeiteloos de verplaatsing.

Meer weten over ons?

Control & Protection Automation is al meer dan 45 jaar actief als professionele systeemintegrator binnen industriële elektrische automatisatie.