Engineering as a service

CP-A werkt al jaren nauw samen met referentie klanten in verschillende sectoren. Met Engineering as a Service (EaaS) bieden we projectondersteuning om capaciteitsproblemen bij onze klanten tijdelijk op te vangen. En dat binnen Hardware Engineering en Software Engineering. Door opleidingstrajecten op maat zorgen we ervoor dat onze engineers autonoom aan de slag kunnen bij onze klanten. En ze kunnen natuurlijk terugvallen op de kennis, ervaring en expertise die onze senior engineers de afgelopen 45 jaar hebben opgebouwd.

E&I Engineer

Maak het verschil als E&I Engineer. Je bent verantwoordelijk voor de engineering van alle wijzigingen aan installaties en apparatuur. Je ontwerpt, voert uit en neemt je werk ook in dienst bij onze klanten. De E&I engineer neemt hierbij de goedgekeurde scope, het budget en de planning ter hand en dit volgens de vereiste E&L standaarden en kwaliteitsnormen.

PLC Automation Engineer

Je biedt technische ondersteuning bij de keuze van hardware en software en werkt samen met de projectleider om de functionele werking te optimaliseren. We werken onder andere met GE, Siemens en Rockwell. Dit profiel krijgt de hoofdrol voor de opstart en opvolging op locatie bij de klant.

SCADA Automation Engineer

Voorkeur voor controlling & monitoring? Als SCADA Engineer is elk project een nieuwe uitdaging om je kennis verder te ontwikkelen. Modern, intuïtief en handig bruikbaar is de norm. Alarmen moeten het probleem aangeven, niet vervelend en moeilijk te verwijderen zijn. Door een synchronisatie tussen de besturing en de SCADA slaagt CPA daarin; de juiste informatie bij de operator krijgen, zodat een probleem met gemak en gemoedsrust kan worden beschreven.

Daag ons uit!

Control & Protection Automation is al 45 jaar actief als professionele systeemintegrator in industriële elektrische automatisering.

Specialisaties

Al sinds het ontstaan van CP-A werken we nauw samen met GE Power, onderdeel van GE Vernova,  zowel als leverancier en projectondersteuning. Sindsdien zijn er tal van tal van projecten gerealiseerd binnen staalfabrieken zowel nationaal als internationaal.

Bekijk de projecten

Case

29 november 2022

Fanuc Europe, SCHUNK – Hand in hand for tomorrow

Custom made material handling of moeilijke taaktoepassingen?

Lees meer

Werk met ons mee!

Betrokkenheid en ontwikkeling staan centraal binnen CP-A. Hou je van complexe technische uitdagingen of verkies je liever een ondersteunende rol? CP-A groeit samen met en door jou.