Specialisaties

Samenwerking met GE Power

Al sinds het ontstaan werken we nauw samen met GE Power, onderdeel van GE Vernova,  zowel als leverancier en projectondersteuning. Sindsdien zijn er tal van tal van projecten gerealiseerd binnen staalfabrieken zowel nationaal als internationaal.

Drives

Naast de expertise op het gebied van PLC’s is kennis rond de drivetechnologie een corebusiness van CP-A. Of het nu gaat om het aansturen van een eenvoudige ventilator of pomp met een AC frequentieregelaar of het aansturen van complexe multi DC servo drives, is CP-A een betrouwbare partner. Ons team van experts neemt zowel de hardware- als de software engineering voor zijn rekening. CP-A heeft een aantal indrukwekkende referenties op het gebied van complete lijnaansturingen, line control, speed control en weldtracking.

HPCi/RXi

Als gespecialiseerde integrator met een rijke samenwerkingsgeschiedenis met GE Power is CP-A expert in de installatie van HPCI/RXi controllers. Deze controllers worden ingezet in complexe sturing van walslijnen in de staalindustrie, maar ook in bijvoorbeeld de mijnbouw of op grote zeeschepen. Met zijn HPCi/Rxi controllers is GE Power marktleider als het gaat om high-end controllers dankzij hun doordachte open systeemarchitectuur en uitstekende prestaties. Als ervaren systeemintegrator, biedt CP-A ontzorging voor nieuwe greenfield projecten en ondersteuning voor revamp projecten.

Research & Development

Met meer dan 45 jaren ervaring binnen de wereld van automatisatie is geen uitdaging te klein. Drives, controllers, complexe integraties, robotics, scada, … zitten in ons DNA. Deze expertise is tevens het platform waarmee CP-A zijn medewerkers enthousiasmeert op maat van de fase in hun leven. Hands-on en daadkrachtig werken we samen met onze klanten aan een oplossing voor complexe en ongewone technische problemen

Daag jij ons uit?

CP-A is al meer dan 41 jaar actief als professionele systeemintegrator binnen industriële elektrische automatisatie.